Kontakt

Lorgnetten er en optisk forretning sentralt i Skien. Vårt mål er å gi deg best mulig synshjelp. Vi har lang erfaring og utvidet kompetanse innen barn og syn,tørre øyne,tilpassing av spesial kontaktlinser,synstrening og hjelpemidler for svaksynte.Vi gir deg personlig veiledning,og har kompetanse og produkter som gjør at vi kan tilby løsninger tilpasset den enkelte.Vi er opptatt av å gi alle våre kunder den beste servicen,og setter av god tid til synsundersøkelsen.Vi er øyehelsens førstelinjetjeneste og de aller fleste kan få hjelp hos oss.

Åpningstider

Hverdager: 9.00-17.00
Torsdag: 9.00-19.00
Lørdag: 9.00-15.00

Kontakt oss

35 52 54 95

firmapost@lorgnetten.com

Kverndalsg. 2A
Inngang Skistredet

Våre ansatte

Birthe Follaug Pedersen

Randi Helene Nonstad

Autorisert Optiker

Randi Helene tok svennebrev i optikerfaget i 1983. Hun ble autorisert optiker i 1991. Randi Helene har fordypning innen fagfeltene spesial kontaktlinser, tørre øyne og synstrening. Hun deltar også i Norges Optikerforbund sitt etter- og videreutdanningsprogram som har fokus på å holde optikerne faglig oppdaterte. Randi Helene jobber mye med barn og har dysleksikurs for optikere.

Birthe Follaug Pedersen

Birthe Follaug Pedersen

Butikksjef

Birthe har jobbet i optisk forretning siden 1998. Hun jobber med kundeveiledning og innsliping/reparasjon av briller. Birthe hjelper deg til å finne de gode løsningene. Hun har stor kunnskap om de ulike produktene Lorgnetten kan tilby.

Glenn hos Lorgnetten

Glenn Aaltvedt

Autorisert Optiker

Glenn ble autorisert optiker i 2009. Han tok sin kontaklinsespesialisering i 2012. Han deltar også i Norges Optikerforbund sitt etter- og videreutdanningsprogram som har fokus på å holde optikerne faglig oppdaterte. Glenn er opptatt av å finne gode praktiske løsninger på ulike synsproblemer, enten dette involverer briller, kontaktlinser eller andre løsninger.

Bilder